perjantai 9. elokuuta 2013

Syyskausi ja peruskurssi!


Hei kaikki kendon harrastajat sekä lajista kiinnostuneet!

Hyvinkään kendoseuran syyskausi pyörähtää käyntiin 20.8.2013 Ruotsalaisella koululla. Harjoitukset tuttuun tapaan tiistaisin ja torstaisin klo 19-21.00 sekä (bogulliset) lauantaisin klo 12.-14.00.

 

KENDON PERUSKURSSI ALKAA SYYSKUUSSA!

Syksyn peruskurssi alkaa TIISTAINA 10.9.2013 klo 19.00. ja päättyy 6. kyu graduointiin joulukuun alussa. Graduointipäivä vahvistetaan myöhemmin.
 
Peruskurssin harjoitukset ovat tiistaisin ja torstaisin klo 19-21, Hyvinkään Ruotsalaisella koululla, Hyvinkäänkatu 44. (sisäänkäynti Uudenmaankadun puolelta saliin) 
 
Peruskurssille ilmoittautuminen tulee tehdä ennen kurssin alkua joko sähköpostitse kendohyvinkaa@gmail.com tai lajikokeilun yhteydessä paikan päällä (lajikokeilusta lisää alempana).
 
Peruskurssin hinta on 90 € sisältäen harjoitukset sekä kuluvan kauden jäsenmaksun sekä tapaturmavakuutuksen.

 
Kurssimaksu tulee olla suoritettu ja suorituksesta kuitti esittää vetäjälle harjoitusten alkaessa!
 
 
KENELLE KENDO SITTEN SOPII?
 
Kendo sopii kaikille, ikään, kokoon, sukupuoleen tai kuntotasoon katsomatta!
 
Hyvinkäällä ei kuitenkaan ole erillistä junioriryhmää, joten turvallisuussyistä alaikäraja harjoituksiimme on 10 vuotta, yläikärajaa ei ole. Aiempaa kokemusta budolajeista ei myöskään vaadita.
 
Varusteiksi kurssille riittävät verryttelyhousut ja t-paita. Harjoittelemme avojaloin.
 
Seuralla on jonkin verran bambumiekkoja eli shinaita lainaan, mutta kurssin edetessä suosittelemme oman hankintaa. Shinait maksavat noin 25-35 € /kpl ja niihin voidaan järjestää kimppatilaus.

 
Jos vielä epäilet, ennen peruskurssia on harjoituksiin mahdollista tutustua 27.8., 3.9. tai 5.9. klo 19 samaisella Ruotsalaisella koululla. Tutustumiskäynti ja lajikokeilu on ilmainen. Harjoitukset alkavat tasan klo 19, joten olethan ajoissa paikalla! 
 
Jos laji kokeiltuasi tuntuu omalta, vetäjältä saat lomakkeet ja maksutiedot, joilla ilmoittautuminen peruskurssille käy näppärästi.
 
Harrastusta jatkettaessa hankittavaksi tulee tummansininen takki ja hakama (japanilaiset leveälahkeiset housut). Kurssin vetäjät neuvovat välineiden hankinnassa kurssin aikana. Kendon suojavarusteita ei käytetä peruskurssin aikana. Kendoa voi harrastaa hyvinkin noin vuoden verran ennen kuin varusteiden hankkiminen tulee ajankohtaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti